Ingame news TSTOS 23

Missile auction notice!

ENGLISH BELOW:

Huutokauppa

5.8.2023 järjestetään huutokauppa, jossa myydään mm. ohjusten piirrustukset, aseita yms. Huutokauppa pidetään Palotauruksen alueella aamun sarastaessa. Myyntikohteisiin voi tutustua ennakkoon Taurus Trading Convoyn myyntipisteellä. Taurus Trading Convoy toimii huutokaupan järjestäjänä, mutta ei omista myytäviä kohteita. Kohteiden omistaja haluaa pysyä anonyyminä.

Auction

On August 5, 2023, an auction will be held, where e.g. drawings of missiles, weapons, etc. The auction will be held in Palotaurus area at dawn. These items can be viewed in advance at the sales point of Taurus Trading Convoy. Taurus Trading Convoy operates as an auction organizer, but does not own the items for sale. The owner of the objects wants to remain anonymous.